Cloud

Onmisbare Cloud oplossingen

Een enorm uitgebreid, zeer toegankelijk servernetwerk dat onderling aan elkaar gekoppeld is? Dat klinkt in deze tijd onmisbaar. En dat is het ook. Cloud services zijn een essentiële toevoeging aan je organisatie. Belangrijke gegevens worden veilig bewaard en versleuteld, terwijl je als bedrijf tegelijkertijd profiteert van alle mogelijkheden in de Cloud.

Maar wat is de Cloud, hoe werkt het en hoe kies je de juiste oplossingen? Dare IT begeleid. Benut je kansen, op weg naar de beste oplossingen voor je bedrijf.

Even voorstellen: de Cloud

Cloud is de verzamelnaam voor een online ‘wolk’ waar computers, data en software op een veilige wijze met elkaar verbonden zijn. Overal ter wereld kan je flexibel en veilig inloggen, zonder problemen, zonder dat hackers bij je vertrouwelijke informatie kunnen. Vanaf je telefoon, tablet of pc. Daar zorgen we bij Dare IT wel voor.

Welke voordelen haal je uit onze Cloudoplossingen?

Eén ding is zeker: dankzij de Cloud kan je op veilige wijze, op iedere plek ter wereld documenten en informatie benaderen, opslaan, ophalen en delen. De Cloud ondersteunt het nieuwe werken, flexibel zijn, efficiënt zijn, maar wel volledig veilig en verantwoord. Met de juiste implementaties door Dare IT, zoals private Cloud oplossingen ben je verzekerd van een prettige, veilige en werkbare workspace.

Deze Clouddiensten mag je van ons verwachten

Dare IT werkt met Office 365 en veilige- en toegankelijke Cloud werkplekken. Zeggen deze drie termen je helemaal niets? Wij maken graag kennis met je organisatie om deze oplossingen uitgebreid voor te stellen. Nu het populaire online werken zich binnen rap tempo heeft gemengd met het nieuwe werken, zijn Cloud oplossingen vrijwel onmisbaar geworden. Dare IT helpt je op weg naar een slimme, online toekomst.

Ook binnen no-time profiteren van slimme Cloud oplossingen? Dare IT!

Iedere organisatie heeft zo zijn eigen voorkeuren betreft het bewaren, ophalen en gebruiken van data en documenten in de Cloud. Wij maken graag een persoonlijk plan die naadloos aansluit bij je bedrijf.

Benieuwd hoe het voelt om te profiteren van allerlei Cloud oplossingen zonder torenhoge kostenposten? Plan gerust een afspraak met ons!

Don’t lose it. Secure it. Dare IT!

Menu