Online back-up

Het is vooral in het bedrijfsleven van groot belang dat er online back-ups gemaakt worden. Alle bedrijfsgegevens dienen natuurlijk opgeslagen te worden op de computers zelf, maar het kan voorkomen dat alle belangrijke data verdwijnt. Wanneer dit gebeurt is er geen weg terug en dient alles opnieuw gedaan te worden. Dit wilt u niet voor uw bedrijf.

Verlies van data kan op een eenvoudige manier voorkomen worden door het actief gebruik van een online back-up. Dare IT is specialist in het maken en up to date houden van online backups en zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens op beveiligde servers komen te staan. Hierdoor heeft u al uw data veilig in de cloud en gaat er niks verloren.

Online back-up bij Dare IT

Het kan gebeuren dat harde schrijven crashen en alle documenten en gegevens verloren gaan. Wilt u uw harde schijf repareren? Dit kan ontzettend duur zijn en dit is één van de redenen waarom het noodzakelijk is om een online back-up te hebben. Een ander veelvoorkomend probleem in het bedrijfsleven is dat data gaat door bijvoorbeeld een hack, wat erg zonde is. Vooral als u bedenkt dat dit probleem voorkomen kon worden door een online back-up te maken.

Dare IT ontzorgt u volledig als het gaat om ICT gerelateerde zaken, dus ook bij het maken en ontwikkelen van een online back-up.

U bent bij Dare It volledig verzekerd van ontzorging van uw ICT-zaken. Met al uw ICT gerelateerde vragen of zaken kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over een online back-up bij Dare IT of heeft u andere ICT gerelateerde vragen?