VoIP telefonie

VoIP telefonie of IP-telefonie of eigenlijk Voice-over-Internet-Protocol, wordt in het bedrijfsleven steeds vaker gebruikt. VoIP staat eigenlijk voor het bellen over een computernetwerk, als bijvoorbeeld internet. Eerder was er bij het gebruik van VoIP een analoge of digitale telefoonlijn nodig, dit is nu verleden tijd.

Waarom overstappen op VoIP

VolP heeft zoveel meer voordelen dan normale telefonie dat u eigenlijk niet achter kan blijven. Ten eerste levert het een enorme kostenbesparing op. Afhankelijk van uw situatie kan deze besparing tot wel 60% oplopen. En de tweede reden waarom veel mensen besluiten over te stappen naar VolP is dat ze gebruik kunnen maken van de fantastische service van Dare IT. U heeft totaal geen omkijken meer. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Mocht er een probleem zijn dan wordt dit direct voor u opgelost.

VoIP van Dare IT

Bij Dare IT Almere, Het Gooi en Amsterdam kunt u terecht voor al uw ICT-gerelateerde zaken. Wij van Dare IT ontzorgen u volledig van al uw ICT gerelateerde zaken, waaronder VoIP, online back-up, werkplekbeheer en systeembeheer. Onze specialisten staan niet alleen voor u klaar voor het opzetten van de VoIP telefonie, maar ook zijn wij er voor het noodzakelijke onderhoud of wanneer u nieuwe wensen heeft op het gebied van VoIP of andere zaken. Onze VoIP specialisten monitoren de laatste trends voortdurend en zorgen ervoor dat uw VoIP systeem optimaal draait.

Continuïteit is belangrijk en dat staat bij ons hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat u weet wie er bij u over de vloer komt, daarom krijgt u iedere keer dezelfde Dare IT-medewerker over de vloer.

Bij Dare IT bent u verzekerd van volledige ontzorging van uw VoIP diensten, ICT-zaken of eventuele ad hoc belemmeringen. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over VoIP, werkplekbeheer, systeembeheer of online back-ups.

Wilt u direct contact met onze VoIP specialisten? Stuur dan nu nog dit contactformulier in