VOIP Telefonie

Altijd en overal succesvol met VOIP-telefonie

De perfecte samenwerking tussen telefoon, computer en laptop? Dat is VOIP. Telefoneren via het internet met kraakhelder geluid en een fantastische verbinding, zonder problemen. Dare IT integreert dit zodanig dat het systeem naadloos aansluit op je netwerk en behoeften. Eenmaal gewend aan VOIP, wil je niet meer anders.

Flexibel bellen vanuit de Cloud

Eenvoudig profiteren van een alles-in-één communicatie-oplossing in de Cloud? VOIP beweegt flexibel mee met eventuele veranderingen in je organisatie. Een werkbaar systeem met het oog op de toekomst. Of je nu een vaste telefoon op het bureau wenst, diverse mobiele werktelefoons nodig hebt of een combinatie van alles: Dare IT stelt VOIP-telefonie naadloos af op de behoeften van je organisatie.

Welke voordelen haal je uit VOIP-telefonie door Dare IT?

Zeer voordelig telefoneren zonder gedoe

Slimme integratie op alle devices

Vaste- en mobiele telefonie eenvoudig gekoppeld

Altijd voorzien van de laatste updates

Koppel al je vestigingen aan één VOIP-netwerk

Een optimaal beveiligde omgeving

En nog veel meer, want wij maken er graag maatwerk van

Bespaar tot wel 60% op je maandelijkse kosten

Achterblijven met VOIP? Eigenlijk snijd je je als organisatie dan lichtelijk in de vingers. Het overstappen op VOIP-telefonie kan je namelijk tot wel 60% in kosten besparen. Nergens meer naar hoeven omkijken en tegelijkertijd ook nog eens besparen op de kosten. Dat lijkt op een handige service door Dare IT. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de punten geregeld wordt, afgestemd op je situatie, voor een eerlijk tarief.

Haal meer uit online telefonie en kies voor VOIP!

Het is nooit te laat om te starten met VOIP, maar wel beter dan nooit. Schakel ons in voor het opzetten, onderhouden, updaten en controleren van je VOIP-systeem. Wij zorgen ervoor dat alles draait, zoals het hoort. Stuur ons gerust een bericht of bereik ons telefonisch voor meer informatie!

Connect it. Call it. Dare IT!

Menu