ICT Amsterdam

ICT Amsterdam: dat regelt Dare IT!

Benieuwd waarom optimaal beheer van je ICT in Amsterdam cruciaal is? Ieder bedrijf werkt met hardware en software en is tegenwoordig veel online actief. Computers, (mobiele) werktelefoons, documentatie, programmeringssystemen, planningssoftware, facturatiesoftware, financiële gegevens en nog veel meer essentiële onderdelen van je bedrijfsproces moeten veilig bewaakt- en onderhouden worden. En dat, doet Dare IT voor je.

ICT Amsterdam: zonder belemmeringen door

Een bedrijfsomgeving bestaat voor een groot deel uit onlineprocessen. Deze moeten bewaakt en onderhouden worden. Hier is de nodige expertise voor nodig, maar geen zorgen, dat pakt Dare IT voor je op. Met bewezen technologie zorgen wij ervoor dat je netwerken draaien op volle toeren. Hierdoor blijven je medewerkers tevreden en kunnen ze productief aan de slag zonder gedoe.

Is er vanwege avonddiensten behoefte aan ICT-support in Amsterdam die ook ’s avonds goed bereikbaar zijn? Wij zijn beschikbaar. Onze specialisten lossen zonder moeite problemen op en geven gevraagd- en ongevraagd advies. Voor ons is het slechts een leuke uitdaging. En dat 24/7. Die service mag je wel verwachten.

Betrouwbare en veilige ICT in Amsterdam en omgeving

Even alle zorgen over ingewikkelde ICT-vraagstukken naast je neer leggen en focussen op wat er echt toe doet: het beheren van je bedrijf, er zijn voor je medewerkers én voor je klanten. Door je ICT in Amsterdam uit te besteden aan Dare IT realiseer je het in een mum van tijd.

Stel je even voor dat je systemen altijd werken, up-to-date- en eenvoudig beheersbaar zijn voor je personeel. Je hebt geen downtime meer, kan je zonder ruis focussen op belangrijke bedrijfsprocessen en geniet van razendsnel internet en telefonie. Ideaal, toch? Dare IT ontzorgd door de focus te leggen op waar je bedrijf behoefte aan heeft. Dit doen wij in Amsterdam en door heel Nederland.

Hoe ontzorgen wij je met ICT-oplossingen in Amsterdam?

 • Wij spreken heldere taal
 • Je hebt altijd een vast aanspreekpunt
 • Er is 24/7 hulp beschikbaar van een specialist
 • Wij hanteren eerlijke tarieven
 • Wij doen een deskundige- en continue controle van o.a. software, veilige Cloud oplossingen, serverbeheer, werkplekbeheer en geheugenbeheer
 • Wij zorgen voor preventief en curatief software- en hardware onderhoud
 • We zorgen ervoor dat het systeem en je netwerk efficiënt werken
 • Waar nodig verzorgen we de bekabeling en koppelen we onderlinge netwerken
 • En… We geven je tijd terug die je beter kan besteden aan het ondernemerschap, je klanten én je medewerkers, in plaats van ICT!

Welke werkzaamheden verrichten we zoal?

ICT-beheer- en support is een enorm breed vakgebied. Wij beschikken over een brede expertise. Je schakelt Dare IT namelijk overal voor in. Om te beginnen bieden wij elke service aan op maat. Van werkplekbeheer tot slimme Cloud-oplossingen en van kabels leggen tot ICT-support in de late avonduren. Wat heb je nodig, hoeveel, waar en wanneer? Wij hebben een oplossing.

Ben je op zoek naar een oplossing voor slim, stabiel en veilige ICT-hulp in Amsterdam? Dan helpen wij je met het volgende:

 • Werkplekbeheer
 • Serverbeheer
 • VOIP-telefonie
 • Cloud
 • ICT-vastgoedbeheer

Wij zijn je bedrijf optimaal van dienst door niet alleen eenmalige oplossingen toe te passen, maar deze te onderhouden, te updaten en te beveiligen. Continu. Wat je ook nodig hebt, wij kijken naar het geheel. Lastige vragen kennen we niet, alleen duidelijke antwoorden.

Starten met ICT in Amsterdam? Wij ontzorgen vanaf nu!

Benieuwd hoe lekker een schoon, veilig en snel systeem werkt? En hoe je kan profiteren van continu onderhoud zonder dat je hier hinder door ervaart? Dare IT! En neem vandaag nog contact met ons op. Wij ontzorgen, zodat jij verder kan.

Menu