Werkplekbeheer

Het gebruik van computers groeit met de dag, bij zowel kleine als de grote bedrijven. In het bedrijfsleven stijgt de behoefte aan betrouwbare en snelle computers, die zijn voorzien van een stabiele netwerkaansluiting met daarbij de meest recente software. Het is belangrijk dat alle medewerkers op hun werkplek snel en efficiënt kunnen werken. Als bedrijf kunt u werkplekbeheer uitbesteden. Dare IT is landelijk specialist in het ontzorgen van werkplekbeheer en helpt bedrijven met het zo effectief mogelijk inzetten van al hun IT.

Werkplekbeheer van Dare IT

Bij Dare IT kunt u in de omgeving Almere, ‘t Gooi en Amsterdam terecht voor al uw ICT-gerelateerde zaken. Door onze uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën worden oplossingen en diensten als werkplekbeheer, doorontwikkeld en doorgevoerd.

Een stabiele en samenhangende omgeving draagt bij aan de betrouwbaarheid en snelheid van uw bedrijfsnetwerk- en continuïteit. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de faciliteiten die worden aangeboden door het netwerk en waardoor de arbeidsproductiviteit stijgt.

Dare IT helpt u niet alleen bij het opzetten van de werkplek omgeving. Wij zorgen er ook voor dat uw automatisering in topconditie blijft.

Expert op het gebied van werkplekbeheer

De IT specialisten van Dare IT helpen u bij het opzetten van een betrouwbare en efficiënte werkomgeving. Dare IT is op het gebied van werkplekbeheer gespecialiseerd in de volgende zaken:

  • Hardware en software onderhoud
  • Systeem-, netwerk en applicatiebeheer
  • Preventief onderhoud van it systemen
  • Security management (waaronder intrusion, virus, spam)
  • Inkoopdiensten (advies, selectie, logistiek)
  • Onderzoek en doorlichting van bekabeling en netwerken
  • Servicebeheer en gebruik netwerk

Bij Dare IT bent u verzekerd van volledige ontzorging van uw ICT-zaken of ad hoc problemen. Met al uw ICT gerelateerde vragen of wensen kunt u bij ons terecht. Heeft u ICT support nodig of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?