ICT Vastgoedbeheer

Veilig, kwalitatief en betrouwbaar ICT-vastgoedbeheer

Een doelgerichte partner die je ontzorgt op het gebied van ICT-zaken in vastgoedbeheer, dát is Dare IT. Wij staan pal naast woningcorporaties, makelaars, projectontwikkelaars, eigenaren en huurders met gepast advies op maat. In deze competitieve markt is een betrouwbaar en gepersonaliseerd netwerk een must. Wij helpen je aan een kwalitatief netwerk dat werkbaar en vertrouwd is.

No nonsense & out of the box

Een no nonsense beleid is onze werkwijze. Wij zorgen voor een gepaste oplossing met persoonlijke touch. Waar heeft je organisatie behoefte aan en wat is noodzakelijk? Een op maat gemaakte, flexibele- en op de toekomstgerichte oplossing heeft altijd de voorkeur. Zo creëer je een infrastructuur die ervoor zorgt dat er meer tijd beschikbaar komt voor al je belangrijke taken. Wij maken als partner samen met onze opdrachtgevers een optimaal plan, berekend op de beste kwaliteit, prijs en veiligheid.

Wat mag je verwachten van ons?

Geen lastige uitleg over ICT-zaken, maar to the point en doelgericht. Zo gaan wij te werk. Hierdoor bieden wij je rust en overzicht. Je kan in goed vertrouwen uitgaan van een doelgerichte aanpak.
Bij ons heb je altijd een vast aanspreekpunt voor onder meer de volgende zaken:

  • VOIP-telefonie
  • Wi-Fi oplossingen
  • Netwerkbeheer
  • Serverbeheer
  • Security
  • Cloud
  • Internetdiensten

Ons serviceteam is er 24/7 voor je

Werktijden van 9 tot 5 zijn niet meer zo standaard, dus een netwerk moet hierop berekend zijn. Wij zorgen ervoor dat je ICT-vastgoedbeheer betrouwbaar is en kwaliteit levert wanneer het moet. Is er in de avond hulp nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor ICT-vragen en onderhoud met onze SLA-overeenkomst Gold.

Snel starten met slim vastgoed ICT-beheer? Dare IT!

Voor onze partners in vastgoed stellen wij zonder kleine lettertjes een maatwerkplan samen die naadloos aansluit op wat je écht nodig hebt als organisatie. Een slim ICT-netwerk dat behapbaar, betrouwbaar en werkbaar is. Op ieder moment.

Benieuwd naar de beste mogelijkheden voor je organisatie, verpakt in een aantrekkelijk tarief? Wij stellen een gepersonaliseerd plan op, gecombineerd met je wensen en ons advies. Maak gerust een afspraak met ons!

Make it efficient. Make it work. Dare IT!

Menu