Serverbeheer

Veilig en betrouwbaar serverbeheer van Dare IT

Wat bereik je met serverbeheer door Dare IT? Dat is maximaal veilig online- en beschikbaar zijn voor je klanten tegen een laag tarief. In de tijd waar alles online gebeurt kan je je als organisatie zijnde geen downtime meer permitteren. Wij zorgen ervoor dat je server(s) altijd in topconditie zijn. Zo kan je er altijd van op aan dat je servers probleemloos en efficiënt werken en je goed bereikbaar bent.

Waarom is serverbeheer zo cruciaal?

Er is vrijwel geen bedrijf waar documentatie niet online plaatsvindt. Dit is een belangrijke reden om je serverbeheer goed op orde te hebben. Werken aan een belangrijk project dat vervolgens verloren gaat door downtime wegens technische storingen? Daar steken wij een stokje voor. Dare IT-onderhoud je server, bewaakt prestaties en beperkt het risico op storingen aanzienlijk. En is er een probleem? Wij staan 24/7 voor je klaar bij een SLA-overeenkomst Gold.

Realtime, ad hoc en proactief beheer

Een optimaal beheer van je servers door Dare IT betekent realtime waarschuwingen die automatisch opgepakt worden door onze experts. Zo zijn eventuele problemen binnen no-time verholpen en kan je non-stop rustig doorwerken. De infrastructuur wordt proactief door ons gemonitord. Wij signaleren problemen, voordat je het doorhebt.

Waar mag je op rekenen?

Serverbeheer is veel omvattend en dat is maar goed ook. Dare IT zorgt ervoor dat alles wat we doen, hoe ingewikkeld het ook lijkt, behapbaar blijft. Je kan altijd op ons rekenen, en wel in duidelijke taal. We gaan graag aan de slag met onder meer de volgende werkzaamheden:

Software updates

Back- up monitoring

Algehele beveiliging

Bestanden opschonen

Algehele controle

Controle van netwerkbelasting

Rapportages opmaken

Antivirus monitoring

En dat zijn slechts enkele werkzaamheden die wij voor je uitvoeren. Vraag gerust ook eens naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

Profiteer van onze voordelen

Geen chaos, geen gedoe, geen verloren gegevens. Dat zijn enkele voordelen van serverbeheer door Dare IT. Maar, er is meer:

  • Profiteer continu van optimale service tegen een laag tarief
  • Altijd een vast, deskundig aanspreekpunt online én over de vloer
  • Ervaar hoe prettig het is om te werken met een stabiele, veilige, snelle server zonder downtime
  • Geniet van probleemloos werken door continue monitoring en signalering
  • Werk zonder problemen door in een beveiligde (online) omgeving

Downtime uitsluiten en direct starten met serverbeheer? Dare IT!

Wij zorgen ervoor dat je serverbeheer op orde komt. Daar kan je op rekenen. Klinkt een kostenbesparende oplossing voor je serverbeheer ideaal? Schakel dan gerust met één van onze experts.

Skip downtime. Start working. Dare IT!

Menu